Storkøkken

Emhætterne VKU, VKI, VKI-S1 og VKI-S3 er emhætter til storkøkkener. De er udført i rustfri slebet stål.

Pladetykkelsen er 1 mm, da det giver en meget stabil konstruktion og mindsker flimmer i store flader, samt risikoen for buler ved montage. Emhætterne er fuldsvejst (dvs. ingen fuge), så du slipper for fedt der drypper – også efter mange års brug. De leveres ydermere med drypbakke til opsamling af fedt.

Emhætterne leveres med industriarmatur i polycarbonat (ikke varmebestandigt) eller med planforsænket armatur, som er varmebestandigt. Planforsænket armatur giver bedre hygiejne, da det er nemt at rengøre pga. den glatte overflade. Emhætterne kan leveres med inddækninger fra top af emhætte til eksisterende loft.

Standard højderne er 300 mm og 500 mm, men kan også leveres på specialmål. Emhætterne leveres med VK Planfilter eller VK Cyklonfilter.​​

VK Emhætte model VKU

Leveres med VK Planfilter eller VK Cyklonfilter og med V-filter eller skråtstillede filter.

VK Emhætte model VKI

Leveres med VK Planfilter eller VK Cyklonfilter og med skråtstillede filter og indblæsning i frontplade. Kan også leveres med V-filter og indblæsning på begge sider.

Emhætter kan ydermere leveres med komfortdyser.

VK Emhætte model VKI-S1 og VKI-S3

Leveres med VK Planfilter eller VK Cyklonfilter og med skråtstillede filter, indblæsning i front og styreluft. Kan også leveres med V-filter, indblæsning og styreluft på begge sider.


VKI-S1 leveres med styreluft på 1 side.
VKI-S3 leveres med styreluft på 3 sider.


Emhætter kan ydermere leveres med komfortdyser.

Få et gratis tilbud

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på emhætte, ventilatorer eller filtre til ​emhætter. Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

VK Emhætter

CVR: 27207162

Find os

Ursusvej 8

8464 Galten

Kontakt

Telefon: 86 94 64 88

E-mail: henrik@vkemhaetter.dk

Åbningstider​

Mandag - torsdag: 7.00 - 16.00​

Fredag: 7.00 - 14.00

100% Dansk-produceret​