Emhætte til storkøkken, bageri og industri

Leder du efter en emhætte til storkøkken? Hos VK Emhætter fremstiller vi emfang og emhætter i alle størrelser. Vi leverer til industri og andre erhverv såsom bagerier, supermarkeder, institutioner og hoteller med videre.

Vi tilbyder montering i blandt andet Galten, Aarhus, Skanderborg & Silkeborg samt adskillige andre steder.​

Emhætterne er dimensioneret til professionelle køkkener

Vores emhætter VKU, VKI, VKI-S1 og VKI-S3 er dimensioneret til et professionelt storkøkken. De er udført i rustfri slebet stål, men du kan også vælge kobber, messing, rustfri børstet stål eller pulverlakeret stål i RAL-farver. Der er ingen begrænsninger på størrelsen af emhætte og motor, og vi kan levere en specialløsning i ethvert design.

Pladetykkelsen på en emhætte til storkøkken er 1 millimeter, da det giver en meget stabil konstruktion og mindsker flimmer i de store flader. Samtidig minimerer det risikoen for buler ved montage. Emhætterne er fuldsvejst (hvilket vil sige uden fuger), så du slipper for fedt, der drypper – også efter mange års brug. De leveres ydermere med drypbakke til opsamling af fedt.

Flere leveringsmuligheder

Som standard leverer vi emhætten med planforsænket armatur, som giver bedre hygiejne, da det er nemt at rengøre på grund af den glatte overflade. Emhætterne kan desuden leveres med inddækninger fra top af emhætte til eksisterende loft.

Standardhøjderne er 300 millimeter og 500 millimeter, men kan også leveres på specialmål. Der medfølger filter såsom VK Planfilter eller VK Cyklonfilter.​ Emhætterne kan også leveres med industriarmatur i polycarbonat, som ikke er varmebestandigt.

​Få et godt tilbud på en emhætte til storkøkken

Kontakt os gerne for at få mere information om muligheden for en professionel udsugning til et køkken, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på en emhætte til storkøkken. Vi har en leveringstid på cirka tre uger. Vi udfører også gerne andre opgaver inden for stål.

Du kan ringe på telefon 86 94 64 88 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail henrik@vkemhaetter.dk.​

VK Emhætte model VKU

Leveres med VK Planfilter eller VK Cyklonfilter og med V-filter eller skråtstillede filter.

VK Emhætte model VKI

Leveres med VK Planfilter eller VK Cyklonfilter og med skråtstillede filter og indblæsning i frontplade. Kan også leveres med V-filter og indblæsning på begge sider.

Emhætter kan ydermere leveres med komfortdyser.

VK Emhætte model VKI-S1 og VKI-S3

Leveres med VK Planfilter eller VK Cyklonfilter og med skråtstillede filter, indblæsning i front og styreluft. Kan også leveres med V-filter, indblæsning og styreluft på begge sider.


VKI-S1 leveres med styreluft på 1 side.
VKI-S3 leveres med styreluft på 3 sider.


Emhætter kan ydermere leveres med komfortdyser.

Få et gratis tilbud

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på emhætte, ventilatorer eller filtre til ​emhætter. Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

VK Emhætter

CVR: 27207162

Find os

Ursusvej 8

8464 Galten

Kontakt

Telefon: 86 94 64 88

E-mail: henrik@vkemhaetter.dk

Åbningstider​

Mandag - torsdag: 7.00 - 16.00​

Fredag: 7.00 - 14.00

100% Dansk-produceret​